Skip to main content

Blid terapiform til dine dyr

Kranio Sakral Terapi


Biodynamisk Kranio sakral terapi (B-KST)

B-KST er en meget blid terapiform, hvor der arbejdes let med kraniet, centralnervesystem, muskler og bindevæv, ved blide berøringer på ca. 5 g tryk. Terapiformen arbejder med at løse spændinger, blokeringer, låsninger i hele kroppen. Dyret oplever en meget dyb form for afspænding, der bliver taget så blid, at der ikke opstår smerte hos dyret.

Når jeg ser dyret første gang, skal jeg bruge lidt information om evt. problemer/ skader på dyret. Derefter vil jeg normalt gerne se hesten kort i longe, for at se gangmønster. Så tages dyret ind og B-KST kan begynde. Normalt varer det ca. 40-50 min. Dyret bliver tit meget afslappet, smasker, maven begynder at rumle og nogle falder helt i søvn.

Jeg anbefaler dyret holder fri ca. 1. Døgn, derefter prøver man til om dyret er klar. For dyret kan både være frisk og fri for spændinger, eller øm og kroppen arbejder med at rette sig selv på plads. ( kroppen kan arbejde op til 4 dage efter terapien) Tit spørger jeg også ind til rytteren, for har rytteren spændinger i f.eks. korsbenet, forstærkes det i hesten. Derfor kan en kombination af B-KST for både hest og rytter være en fordel.

Biodynamisk kranio sakral terapi, hjælper din krop til at oprette og genfinde, din indre balance og ro. Herfra lindres og afhjælpes mange forskellige tilstande. Længere tids stress, kan komme til udtryk som fysiske symptomer eller signaler, spændinger, smerter, søvnproblemer, uro, tankemylder, angst og meget andet. Med B-KST kan kroppen igen finde sin indre ro og blive afspænd. Det betyder at kroppen langsomt kan slippet stress og de fysiske symptomer.

Jeg er ikke dyrlæge og er du i tvivl om dyret er syg, skal dyrlægen kontaktes.
Kombiner terapien med dyrlæge ordineret behandling
B-KST systemet er desuden nært forbundet med centralnerver, knogler, kredsløb, lymfesystem, hormoner og åndedrættet. Derfor kan terapi formen med fordel kombineres med dyrlæge ordineret behandling.
 • F.eks. sår i.f.m. spark. Dyrlægen syr såret sammen ordinere f.eks. pencillin og smertestillinde.
 • B-KST løsner spændinger i muskler/ knogler m.m. i.f.m. spark f.eks overbelastning af andet ben. Pga. halthed.
 • Hjælper med at opretholder tarmflora, da både pencillin og smertestillende kan påvirke maven, ved at løsne membraner m.m.
Under efter og ved B-KST er undertegnet ikke forsikrings ansvarlig for evt. uheld.
Priser på Biodynamsisk kranio sakral terapi
Kørsel inden for radius af 20 km er gratis, derudover (statens takst 2018) 3,54 kr. pr. km. Smådyr, Rytter eller Mennesker terapi foregår på Adelvej 7, 6920 Videbæk.
 • KST Voksne
  Kr. 500,-
 • KST Børn (0-10 år)
  Kr. 400,-
 • Hunde/smådyr
  Kr. 500,-
 • Heste (inkl. kørsel – max 50 km i alt)
  Kr. 600,-
 • Hest og rytter / ejer
  Kr. 1.000,-
 • 10 turs kort Voksne/Hunde
  Kr. 4.500,-
 • 10 turs kort børn
  Kr. 3.500,-
 • 10 turs kort heste
  Kr. 5.500,-

Alt KST terapi er på egen eller ejers ansvar.

Ved flere heste med samme ejer og sted aftales pris. Der anbefales 2 gange terapi inden for 14 dage, ved første møde. For at få den optimale effekt af terapien.