Blid terapiform til dine dyr

Kranio Sakral Terapi


Glade og tilfredse kunder

“1000 tak for en rigtig dejlig behandling til starlight som efter operation var fyldt med spændinger og som følge deraf var i rigtig dårlig humør. Jeg var total red for noget var gået galt i operation eller at han var fejlopereret da jeg ikke havde nogen ændringer hverken ridemæssigt eller humør mæssigt men heldigvis kunne du berolige mig meget og det går efterhånden den rigtige vej og vi er i gang med genoptræning. Jeg er taknemmelig for din hjælp og vil helt sikkert bruge dig igen!”
Kærligst Tina og Starlight
“Kan helt klart anbefale Heidi, meget behagelig og professionel behandling min hoppe fik, som var låst bagtil. Hun nød det helt vildt”
Tine Rønberg Schultz
“Dejligt med endnu en behandling af Heidi, hvad skulle vi gøre uden dig? Glad og tilfreds hest, der er klar til et nyt stævne år 2018”
Amanda Holm Nielsen
“Heidi har været og lave KST på min vallak. Han har været meget modvillig overfor andre metoder, men efter bare en behandling af Heidi forandrede han sig meget positivt. Han har fået mere bevægelighed, samarbejdsvilje og livsglæde når vi træner. Kan helt klart anbefale hende og vil selv benytte hende fremover hvis der kommer noget”
Marie Høj